Володимирецькі рятувальники навчають дітей основам безпеки життєдіяльності

23.07.2019 08:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

З метою попередження надзвичайних подій за участю дітей рятувальники постійно проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу з батьками та їх нащадками.

Зокрема, 21 липня працівниками Володимирецького районного сектору Головного управляння ДСНС у Рівненській області було проведено роз’яснювальну роботу з дітьми. Захід було проведено в домі молитви християн віри євангельської в смт Володимирець. Працівники ДСНС в доступній формі роз’яснили правила пожежної безпеки, та як не допустити пожежу, розповіли, як діяти при її виникненні, як поводитися при відпочинку на водоймах та на природі, що робити, коли виявив вибухонебезпечний предмет та як орієнтуватися в лісі, щоб не заблукати. На кожну тему дітлахам роздавалися відповідні пам’ятки та листівки. Крім цього рятувальники надали змістовні відповіді на запитання, які цікавили дітей.

Окремо було продемонстровано, як правильного користуватися вогнегасниками, як порошковими, так і вуглекислотними. Кожен бажаючий, а їх було чимало, мав змогу самостійно спробувати, як ними користуватися на практиці.

Наостанок всі зробили загальне фото на згадку.

Захід виявився цікавим та повчальним. Діти подякували рятувальникам за змістовні розповіді та пообіцяли їх дотримуватися.

Працівники ДСНС в свою чергу запросили дітей на екскурсію в пожежно-рятувальну частину, щоб дізнатися більше про небезпечну та героїчну роботу рятувальників.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини