У Млинові прибуло майстрів спорту

23.07.2019 23:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У Коломиї на Івано-Франківщині відбувся Чемпіонат України з жиму лежачи, в якому змагалися силачі--пауерліфтингісти. У складі збірної Рівненщини силу та витримку на Прикарпатті демонстрували двоє млинів чан: керівник підліткового клубу «Старт» Валентин Савран та його вихованець Вадим Гордіюк. 

За підсумками змагань Вадим здобув «срібло» у ваговій категорії66 кг серед чоловіків – йому підкорилася штанга вагою 185 кг.  Водночас із цим результатом Вадим «вклався» в норматив майстра спорту України. Водночас наставник новоспеченого майстра спорту цього разу завоював бронзову нагороду у ваговій  категорії 83 кг: Валентин Сергійович  вижав 220 (!) кг і таким чином обновив  рекорд серед ветеранів силових видів спорту.

Як зазначив пан Валентин, до речі, також майстер спорту України, цього навчально-тренувального року підлітковий клуб «Старт» «видав на гора» вже другого майстра спорту України з пауерліфтингу: кілька місяців тому майстерський рубіж підкорився Андрію Денисюку. Сподіватимемося, що полку майстрів у «Старті» прибуватиме, бо є з кого брати приклад і в кого набиратися сили та  спортивної мудрості.

null
Фото надане автором

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews