Баскетбольний клуб «Рівне» запрошує на фінал Західноукраїнської стрітбольної ліги

25.07.2019 16:44   Джерело: bcrivne.com
Опубліковано : Наталія Рівненська

Шістнадцять кращих команд Західної України зіграють у Суперфіналі FCA West Streetball League 2019, який відбудеться у Рівному на новозбудованому баскетбольному майданчику у парку ім. Т.Г. Шевченка.

Баскетбольне дійсто стартує груповим етапом змагань о 15:00 у неділю 28 липня. Після цього о 17:00 учасники  визначатимуть кращого снайпера та данкера, крім того, організатори запланували і конкурси для присутніх глядачів. О 18:00 розпочнуться вирішальні поєдинки турніру, в яких і визначиться чемпіон та призери сезону.

Чемпіонат зі стрітболу (баскетболу 3х3) FCA West Streetball League 2019 вже декілька років проходив у Рівному, і от у 2019 змагання вийшли за межі міста та області. Тепер чемпіонат охоплює майже всю Західну Україну. Цього року, окрім Рівного відбіркові тури відбулися також у Львові, Тернополі, Івано-Франківську та Луцьку, і за підсумками усіх восьми етапів визначились шістнадцять кращих команд, які і зіграють цієї неділі у Рівному та визначать чемпіона.

Тож, Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх шанувальників нашої улюбленої гри стати частиною стрітбольного свята Західної України. Ми Вас чекаємо на баскетбольному майданчику у рівненському парку ім. Т.Г. Шевченка у неділю 28 липня, починаючи з 15:00.

Організатори змагань щиро дякують за допомогу начальнику рівненського міського управління сім’ї, молоді та спорту Сергію Шевчуку.

За матеріалами https://www.bcrivne.com 

null
 



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bcrivne.com