Як острожани прибирали на дамбі

28.07.2019 10:13   Джерело: Район Острог
Опубліковано : Вікторія Синиця

«Порядок починається з кожного з нас», – переконані острожани, які взяли участь у прибиранні місця масового відпочинку поблизу водосховища ХАЕС.

Мальовнича місцина на Дамбі, яку ще жартома називають Острозьким морем, завжди приваблює відпочивальників. Однак не всі настільки свідомі, аби не залишати після себе гори сміття. Щоби навести лад на одній із особливо засмічених ділянок поблизу кемпінгу, острожанин Дмитро Савицький закликав містян прийти на толоку.

Попередньо зголосилося допомогти півтора десятка волонтерів. Матеріальну підтримку надав підприємець Василь Хохліч, який зробив знижку на потрібні товари, а очільник ОКП «Водоканал» Микола Скороход організував комунальний транспорт.

У суботу, 27 липня, острожани зібралися на толоку. Як розповів організатор пан Дмитро, до прибирання долучилися не тільки волонтери, а й відпочивальники, які у вихідний виїхали до ставка. Загалом волонтери назбирали понад 500 мішків сміття, яке завантажили на дві вантажівки.

null
null

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог