На Острожчині під час ліквідації пожежі у приватному господарстві рятувальники виявили мертве тіло власника оселі

28.07.2019 14:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

популярне


28 липня о 9:27 на спецлінію «101» надійшло повідомлення, що в cелі Хрінів Острозького району в одноповерховому приватному житловому будинку виникла пожежа. До місця виклику виїхали вогнеборці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острог.

Під час гасіння пожежі в одній із кімнат рятувальники виявили тіло господара оселі 1966 року народження, що проживав в будинку сам. О 10:05 пожежу було локалізовано, а о 10:35 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі в 2-х житлових кімнатах вогнем знищено меблі та майно і пошкоджено 16 м.кв. підлоги та перекриття будинку. До гасіння залучалося 2 дві одиниці техніки ДСНС та 8 чололовік особового складу рятувальників. Причина пожежі та трагічної загибелі чоловіка встановлюється.

Довідково: з початку року на Рівненщині виникло 838 пожеж на яких виявлено загиблими 21 людину, ще 11 отримали травми різного ступеню важкості. Основними причинами пожеж і як наслідок трагічних смертей є саме людський фактор. Це паління у ліжку, часто в нетверезому стані, порушення елементарних правил пожежної безпеки у побуті, несправні електропобутові та газові прилади, забуті удома увімкнені електроприлади побутового характеру.

Рятувальники закликають громадян не нехтувати власним життям та здоров’ям, а дотримуватися та виконувати елементарні правила пожежної безпеки у власних домівках.

 

null
 Фото ГУ ДСНС

Головне управління ДСНС України у Рівненській області https://rv.dsns.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews