Спільна справа тезок з Млинова і Луцька

28.07.2019 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У рамках співпраці між США та Україною нещодавно на Волинь надійшов черговий вантаж із сучасними виробами медичного призначення – цілий морський контейнер! Цю благодійну допомогу безкоштовно надала українцям компанія MedicalTeamsта україно-американська культурна асоціація. Допомогу з-за океану  безкоштовно передадуть у лікувальні заклади Волинської, Рівненської, Львівської, Дніпровської областей і це дасть змогу суттєво поліпшити якість медичного обслуговування наших громадян.

Зважаючи на давні приятельські стосунки, голова об’єднаної міжрайонної спілки ветеранів АТО в Рівненській області Юрій Кірись звернувся до голови благодійного фонду «Серце у долонці» Олександра Кізіма, який був розпорядником благодійного вантажу, надати частину одержаних медикаментівв Рівненську обласну дитячу лікарню. Волинянин, як кажуть, дав добро.

null
Фото Віталія Тарасюка 

Юрій Кірись особисто одержав вантаж і офіційно передав його в Рівненську обласну дитячу лікарню. Такі волонтерські акції триватимуть і далі.

null
Фото Віталія Тарасюка

Юрій Кірись і Юрій Кізім зазначили: волонтерська підтримка спрямована в дитячі лікувальні заклади, аби там поліпшити якість медичного обслуговування, а також зменшити фінансове навантаження на батьків, діти яких занедужали. Водночас обидва тезки звернулися до лікарів і нагадали їм: вироби медичного призначення для пацієнтів використовувати безкоштовно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews