За що постраждали жінки в Рівному?

29.07.2019 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

 

Зранку до Рівненського міського відділу Національної поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її сусідці чоловік наносить тілесні ушкодження.

Поліцейські на місці виявили, що 38-річний громадянин іншої держави, який проживає на території України за посвідкою, навідався до своєї 35-річної дружини у Рівному.

Оскільки подружжя перебуває на стадії розлучення, між парою виник конфлікт, у ході якого чоловік почав наносити жінці тілесні ушкодження, зокрема, й виделкою. Потерпілій вдалося втекти до сусідів, які й викликали швидку допомогу й повідомили про інцидент до поліції.

Медики діагностували у рівнянки множинні колоті рани обличчя і плеча. Жінку госпіталізували до Рівненської міської лікарні.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я, слідчі Рівненського міського відділу Національної поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 125 Кримінального кодексу України.

Невдовзі рівненські поліцейські розшукали іноземця на одній з вулиць обласного центру. За зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження медичного освідування відмовився. Його доставили до Рівненського міського відділу Нацполіції і повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Крім того, 38-річний чоловік виявися причетним до хуліганства із застосуванням предмета, спеціально приготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. З’ясувалося, перебуваючи у селі Дермань Здолбунівського району, іноземець звернувся до 44-річного місцевого жителя, аби той завіз його у Рівне, на що отримав відмову. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого 38-річний нападник вдарив водія дерев’яною палицею, а потім почав погрожувати штик-ножем.

Поліцейські з місця події вилучили ніж і мобільний телефон. Наразі вирішується питання по повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

Тим часом у Рівненському міському парку культури і відпочинку "Хімік" жінку, яка проходила повз тир, поранила куля з пневматичної рушниці. 

За словами чоловіка постраждалої, його дружину, яка проходила повз тир «Снайпер», поранила куля, випущена з пневматичної гвинтівки. Оскільки тир не захищений і при стрільбі в ньому кулі пробивають тен, тож можуть поцілити в кожного, хто проходить повз. А серед них, до речі, в ці канікулярні дні багато дітей. 

Тож постраждала попросила пояснення у працівників тиру. Однак вони їх давати відмовились. Натомість власник закладу відповів по телефону, що тир тут ні до чого і пригрозив викликати наряд Нацполіції, мовляв, нічого ви не докажете.

За матеріалами відділу комунікацій ГУ НП у Рівненській обл.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews