У Рівному «Невидимі» розповіли про небезпеку торгівлі людьми

30.07.2019 20:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сьогодні на території залізничного вокзалу Рівного відбулася просвітницька акція з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми.

У приміщенні вокзалу встановили фігури в рамках арт-інсталяції «Невидимі» та інформаційні плакати. Організатори акції спілкувались з приїжджими та звичайними прохожими, розповідали про ризики потрапляння людей у випадки торгівлі людьми. Волонтери роздавали буклети з інформацією, що робити і куди звертатися у разі виникнення ситуацій торгівлі або передачі людей.

«Фігури цієї інсталяції символізують осіб, які постраждали від потрапляння у ситуації торгівлі людьми. Тут присутні зображення і жінок, і дітей, і чоловіків. Тим самим ми хочемо донести, що кожен може потрапити у випадки торгівлі людьми. Злочинці не нехтують навіть малими дітьми і наша задача застерегти та проінформувати суспільство», - говорить головний спеціаліст департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Олена Очеретнюк.

Нагадаємо, що такого роду заходи, приурочені до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, в Україні проводяться третій рік поспіль. Ці інформаційні акції проходять по всій країні. Серед основних локацій — залізничні вокзали та кінотеатри.

Також сьогодні о 17:10 у кінотеатрі «Кінопалац Україна» відбудеться безкоштовний показ та обговорення документальної стрічки «Жінка в полоні». Це фільм про Маріш, 52-річну угорку, яка служить одній родині вже десятиліття, працюючи по 20 годин на день без оплати.

Детальніше тут

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews