Новим керівником Рівненського військового госпіталю став Тимофій Кульчинський

30.07.2019 22:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Нагадаємо, що раніше керівником військового госпіталю у Рівному був Олексій Кльонов, який помер у травні цього року. З того часу останні три місяці тимчасово виконував обов’язки начальника госпіталю заступник померлого керівника підполковник медичної служби Тимофій Кульчинський. Нині його призначили на посаду начальника.

Заступником начальника госпіталю став Тарас Скига, який раніше займав посаду начальника травматологічного відділення.

null
 Фото - Рівне вечірнє

Про призначення заявили під час зборів медичного складу госпіталю, на які також приїхав начальник військово-медичного клінічного центру Західного Регіону та його заступники.

За словами полковника медичної служби Івана Гайди, новопризначені офіцери доклали чималих зусиль для Рівненського військового госпіталя, тож їхні призначення на вищі посади – це визнання та велика відповідальність перед державою та українським народом. Новопризначених він закликав керуватися Конституцією України, статутами Збройних Сил України, керівництвом з медичного забезпечення, принципами християнської моралі, кодексами честі офіцера й лікаря.

Джерело: https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews