На Дубенщині відбувся навчальний семінар для посадових осіб

31.07.2019 08:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Кущовий семінар-навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування Дубенського району щодо вчинення ними нотаріальних дій відбувся 30 липня у Дубенській районній раді.

Участь у семінарі взяли начальник відділу з питань нотаріату Євгенія Курсик, головний спеціаліст відділу з питань нотаріату Юлія Філатова, завідувач Другої Дубенської державної нотаріальної контори Хомич О.С., завідувач сектору по підтримці інформаційних систем Рівненської філії ДП «Національні інформаційні системи» Наталія Клименко. Під час семінару присутні розглянули:

  • загальні правила вчинення нотаріальних дій; 
  • посвідчення заповітів та розгляд типових помилок при їх посвідченні; 
  • порядок подачі заяв для проведення державної реєстрації заповітів, виданих дублікатів,
  • скасування заповітів, посадовими особами органів місцевого самоврядування до Рівненської філії ДП «Національні інформаційні системи»; 
  • питання, які виникають у посадових осіб органів місцевого самоврядування при подачі документів, пов’язаних з реєстрацією в Єдиних та Державних реєстрах; 
  • положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо деяких питань спадкування» від 20.10.2014 № 1709-VII. 

Водночас, посадових осіб органів місцевого самоврядування Дубенського району було проінформовано про правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: