У Млинові один депутат повноваження склав, а другий взяв

31.07.2019 16:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У зв’язку з особистою заявою про складення депутатських повноважень у квітні цього року на сесії Млинівської районної ради припинив повноваження депутат районної ради сьомого скликання Андрій Пилипчук, обраний в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Млинівської районної організації «Радикальна партія Олега Ляшка».

Рішення про дострокове припинення повноважень депутата районної ради було надіслано в Млинівську районну виборчу комісію для проведення заміщення цього депутата.

Згідно з рішенням Млинівської районної виборчої комісії депутатом  Млинівської районної ради сьомого скликання визнано  Василя Федосійовича Дмитрука, який на виборах 25 жовтня 2015 року в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Млинівської районної організації «Радикальна партія Олега Ляшка» одержав підтримку 18,5 відсотків голосів виборців. Голова районної виборчої комісії Анатолій Братарчук привітав Василя Федосійовича і вручив йому депутатське посвідчення.

До речі, Василь Дмитрук – бувалий у депутатських бувальцях: він неодноразово обирався депутатом Млинівської районної ради, а в  2002-2006 роках очолював районну раду четвертого скликання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews