У Рокитному жінка під час сварки вдарила чоловіка ножем у живіт

31.07.2019 19:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

30 липня, близько 17-ї години за допомогою до медиків звернувся 46-річний житель селища Рокитне. У нього діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Причетною до тяжких тілесних ушкоджень виявилася його співмешканка.

Поліцейські попередньо з’ясували, що побутова сварка із чоловіком виникла в ту мить, коли жінка саме поралася на кухні, тримаючи у руках кухонний ніж. Слово за слово і 48-річна співмешканка встромила ніж у живіт своєму благовірному. Обоє були напідпитку. Зрозумівши, що сталася біда, жінка сама прийшла до поліції.

Слідчі Рокитнівського відділення поліції у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про повідомлення 48-річній жінці про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Відомо, що співмешканці виховують малолітню доньку, яка на момент вчинення злочину перебувала у родичів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

  Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews