Зима ще за горами, а Рівненщина до опалювального сезону вже готова 65%

01.08.2019 22:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Тепловики Рівненської області вже підготували до зими 590 котелень та 268 км тепломереж, що становить 65% усього фонду. Не відстають від них й у водопровідному господарстві – перевірили більше половини водо- та каналізаційних мереж.

null
 Фото - прес-служба РОДА

Тим часом, до 1 вересня стовідсотково мають бути готовими школи та дитсадки, а до 1 жовтня – уся інфраструктура області. Про це на селекторній нараді з регіонами щодо підготовки до опалювального сезону наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Він підкреслив, що до початку опалювального сезону місцева влада має зосередитись на встановленні будинкових лічильників.

null
 Фото - прес-служба РОДА

Як розповів в.о. голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, в області приладами обліку тепла оснащено 1046 будинків з централізованим опаленням, а це 89,5%. Аби досягти стовідсоткового показника, необхідно встановити ще 123, більшість з яких у Вараші – 106.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews