Хто будуватиме об’їзну дорогу навколо Рівного?

05.08.2019 18:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

За перемогу в тендері боротимуться три іноземні фірми. Вони вже подали документи для участі в тендері. Це, зокрема, відкриті акціонерні товариства: "Євроазійська будівельна корпорація "Evrascon" з Азербайджану,  "ONUR" (Туреччина) і "Шляхово-будівельний траст № 2, місто Гомель" (Республіка Білорусь). Про це стало відомо із сайту "Prozorro". 

Початок аукціону – 3 вересня. 

Протяжність північної об’їзної дороги навколо Рівного - 14 кілометрів. Вона матиме ІІ-гу технічну категорію з 2-ма смугами руху.

Планується, що північна об’їзна дасть можливість звільнити Рівне від транзитних автомобілів, що прямують по трасі М-06 з Житомира і Києва у напрямку Луцька і прикордонного контрольно-пропускного пункту «Устилуг» по трасі міжнародного значення Н-22.

До речі, загальна вартість північної об'їзної навколо Рівного - 822, 5 мільйона гривень. На цей рік на будівництво І-ї черги заплановано виділити з Державного дорожнього фонду України 198 мільйонів гривень. За ці кошти планують побудувати залізничну естакаду над розв’язкою  Рівне – Сарни, а також виконати всі роботи з формування основи дорожнього полотна І-ї черги об’їзду. Решту коштів планують виділити у 2020 році.

        За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews