Студентка з Рівного стала учасницею інтернаціонального проекту «Академія викликів» від Фонду братів Кличків

05.08.2019 19:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

16-річна студентка Рівненського коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України Світлана Кухарук стала учасницею інтернаціонального проекту «Challenge Academy» («Академія викликів») від «Klitschko Foundation» («Фонду Кличка»), засновниками якого є відомі брати боксери Віталій і Володимир.

Це міжнародний освітній проект для підлітків віком від 14-ти до 16-ти років з України і Німеччини, які прагнуть навчитися ефективно боротися з викликами, стати політично та екологічно свідомими і всебічно розвивати свої лідерські якості.

- У нас були лекції і тренінги, що їх проводили  відомі політики, продюсери і виконавці, - говорить Світлана Кухарук.- Кожен з них розповідав про свою історію успіху і виклики, перед якими вони поставали. І в основі майже кожної такої історії була думка:  якщо в тебе є мета – то ти не повинен звертати увагу на тих, хто каже: у тебе нічого не вийде…

null
Фото «Klitschko Foundation»

Потрапити у «Challenge Academy» було не так вже й просто. Відбір проводили у 2 етапи: спочатку бажаючі заповнювали розширені анкети і робили відеопредставлення англійською мовою. У квітні ц.р. оголосили список 100 півфіналістів, з якими далі проводили співбесіди. За її результатами обрали 20 фіналістів – дівчат і хлопців з різних регіонів України, які стали учасниками міжнародного освітнього проекту від «Klitschko Foundation».

Результатом навчання у «Школі успіху» є те, що випускники стали амбасадорами змін у своїх містах і селах. У Рівному Світлана планує організувати тематичний тренінг напочатку жовтня ц.р.

- Після приїзду з Німеччини переді мною з‘явився виклик – організувати свій проект, - каже дівчина. - Я активно займаюся організацією заходу, шукаю спонсорів і спілкуюся із спікерами. Шукаючи натхненних ведучих, зараз я зустрічаюся з такими людьми, про що раніше навіть думати не могла. Вони відомі не лише в Рівному, а й в усій Україні. Хто вони, поки тримаю у секреті. А познайомитися з ними і моїм проектом усім бажаючим вдасться вже незабаром.

   За матеріалами «Klitschko Foundation»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews