Пауерліфтери з Рівненщини - найсильніші в Україні

06.08.2019 08:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

4 серпня 2019 року у Дніпрі спортсмени змагались за останні чотири комплекти нагород Чемпіонату України з пара пауерліфтингу. 

Спортсмени Рівненського регіонального центру «Інваспорт» своїми виступами на помості встановленому на сцені Дніпровської академії музики ім М. Глінки написали ще одну сторінку славетної історії спортивної Рівненщини. 

Чотири атлети – чотири медалі!, - такий результат виступів наших козаків у другий змагальний день Чемпіонату України з пара пауерліфтингу-2019.

Чемпіонське звання виборов Олександр Багнюк (вагова категорія до 107 кг, жим 181 кг, м. Рівне, тренери ЗТУ Андрій Демчук, ЗТУ Вадим Полюхович).

Срібні нагороди здобули: 

  • Кожушко Сергій (вагова категорія до 88 кг, жим 151 кг, м. Рівне, тренери ЗТУ Андрій Демчук, ЗТУ Вадим Полюхович),
  • Клімов Микола (вагова категорія до 97 кг, жим 125 кг, м. Березне, тренер Володимир Сударіков),
  • Сікальський Андрій (вагова категорія понад 107 кг, жим 145 кг, тренери ЗТУ Андрій Демчук, ЗТУ Вадим Полюхович).

Сергію Кожушку виступ у Дніпрі запам’ятається не тільки медальним здобутком, а ще і виконанням нормативу майстра спорту України. 

У абсолютній першості серед чоловіків бронзовим призером став рівнянин Олександр Багнюк.

За підсумками командної боротьби на національному чемпіонаті з пара пауерліфтингу найсильнішою в Україні визнана Рівненська область – 129 балів. На другому місці фінішувала команда Запорізької області – 123 бала. Третє місце у пауерліфтерів Донецької області – 117 балів.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне