Є в Росії бізнесмени, котрі підтримують не Путіна, а українську армію

06.08.2019 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Чи можна у війні на сході нашої держави, в тому, що  в нас відібрали та окупували Крим, усіх росіян?! Є чимало прикладів, які доводять, що в  Росії живуть чимало друзів України. На нашу редакційну пошту надійшов лист, автор якого розповів про відомого російського бізнесмена та відеоблогера, Дмитра Портнягіна, який, ризикуючи, допомагає українським військовим.

Власник успішного YouTube проекту «ТРАНСФОРМАТОР», ретельно приховував свою причетність до фінансування українських воїнів, вірогідно побоювався переслідувань зі сторони російської влади.

Згідно з оприлюдненими матеріалами, Дмитро Портнягін  будучи розчарованим путінським режимом, фінансував та усіляко підтримував українських воїнів.

Коли кремлівські посіпаки дізнались про те, що Дмитро допомагає українським воїнам, миттєво почалась хвиля цькування та залякування цього російського бізнесмена.

Українські добровольці навіть записали відео з подякою та підтримкою Дмитра:

https://youtu.be/8Sns8C1l_ro

Що цікаво, все більше росіян починають розуміти та підтримувати українців в їх боротьбі за незалежність. Україну вже підтримали Армен Джигарханян, Лія Ахеджакова, Валентин Гафт, Дмитро Харатьян, а тепер до цього списку доєднається і Дмитро Портнягін.

Ця новина є нагадуванням того, що Україну підтримуюсь добрими справами по всьому світу, навіть ризикуючи власним бізнесом та репутацією.

Нехай кожен відповість собі на питання, чим він готовий пожертвувати для власної перемоги і чи багато серед нас таких самовідданих волонтерів як Дмитро Портнягін?

Джерело: https://www.44.ua/list/207631

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews