На Гощанщині освятили новий храм УПЦ (МП)

07.08.2019 08:13   Джерело: Район Гоща
Опубліковано : Вікторія Синиця

У день пам’яті преподобного Серафима Саровського у селі Дмитрівка Гощанського району освятили новозбудований Свято-Георгієвський храм.

16 серпня 2017 року на місці майбутнього храму було звершено молебень перед початком доброї справи, а 16 жовтня, того ж року, закладку першого каменя та встановлення Хреста під будівництво нового храму.

Освячення храму звершив секретар Рівненської єпархії УПЦ (МП) протоієрей Олександр Єгоров.Секретарю співслужили благочинний церков Гощанського району протоієрей Михаїл Петров,настоятель храму священик Георгій Гладун та духовенство району.

За Богослужінням віряни разом зі своїми пастирями молилися за мир у селі, благополуччя і процвітання Української державі та єдність святого Православ’я в цілому.

На закінчення по традиції звершили молебень з обходженням навколо храму.

Отець Олександр привітав благочинного та настоятеля храму, усіх присутніх зі знаменним днем у їхній релігійній громаді, передав благословення правлячого архієрея та побажав допомоги Божої у подальшому служінні.

За матеріалами https://hoshcha.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Гоща