Населені пункти Рівненщини забезпечені актуальною нормативною грошовою оцінкою

07.08.2019 11:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Рівненська область по всіх 1026 населених пунктах забезпечена актуальною нормативною грошовою оцінкою.

Як повідомляють в Головному управлінні держгеокадастру в Рівненській області, наша область лідирує серед інших регіонів за кількістю населених пунктів, де оновлена НГО.

На 2018–2019 оціночний рік визначено 127 населених пунктів, які потребують її проведення, в тому числі: у Млинівському – 37, Рівненському – 36, Костопільському – 27, Березнівському та Дубенському – по 9, Сарненському районі – 7, у Дубровицькому районі – один населений пункт та м. Острог.

За звітний період по 115 населених пунктах укладено договори із землевпорядними організаціями на проведення робіт, з них, по 34 розроблена та затверджена технічна документація з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів інші перебувають у стадії розробки..

На даний час дані про нормативну грошову оцінку 344 населених пунктів області внесено до системи Державного земельного кадастру.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews