Ще одна об’єднана громада з'явиться на Костопільщині

09.08.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Три сільські ради Костопільського району вирішили об’єднатися. Серед них – Головинська, Звіздівська та Злазненська. На своїх сесіях сільради прийняли остаточні рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Таким чином, завершено формування ще однієї об’єднаної територіальної громади на Рівненщині - Головинської сільської ОТГ.

Про це повідомляють у Рівненському центрі розвитку місцевого самоврядування.

На території нової ОТГ проживають понад 7 тисяч мешканців. Наразі її немає в перспективному плані формування територій громад області, оскільки всі три громади мали б увійти до складу Деражненської ОТГ. Однак, поки триває процес добровільного об’єднання, то громади вирішили спробувати самостійно господарювати на своїй території.

Наступний крок в процесі об’єднання – клопотання перед обласною державною адміністрацією про призначення Центральною виборчою комісією перших місцевих виборів.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews