Вчорашнє ДТП на Кореччині - подробиці

11.08.2019 15:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Автопригода сталася 10-го серпня, близько 11:50 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Користь. 

Поліцейські встановили, що водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 24-річний мешканець Славутського району не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Renault» під керуванням 54-річного жителя міста Львів, який рухався в попутному напрямку крайньою правою смугою та призупинявся. 

Внаслідок ДТП тяжко травмувалися водій та пасажир мікроавтобуса, 20-річний уродженець Славутського району, який наразі мешкає у Рівному. Їх обох доставили до лікарні без свідомості. За попереднім обстеженням у них діагностували політравму. Попри те, що молодший хлопець прийшов до тями, медики характеризують їх стан, як тяжкий. 

null
Фото - Відділ комунікації поліції Рівненської області

Водій вантажівки, який відповідно до медичного освідування був тверезим, у ДТП не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

null
Фото - Відділ комунікації поліції Рівненської області

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews