Як у Рівному піймали на гачок збувача наркотиків

11.08.2019 20:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Оперативну закупку провели 8-го серпня працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Рівненського відділу та процесуального керівництва місцевої прокуратури.

Близько 16:30 на вулиці Соборна обласного центру 34-річний місцевий житель продав чотири дози метамфетаміну за 500 гривень.

Таку ж закупку поліцейські зафіксували й на початку липня.

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник управління протидії наркозлочинності Віктор Поздняков. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу».

Як з’ясувалося, 34-річний житель Рівного вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежу та незаконного заволодіння автотранспортом. За це не один рік провів у місцях позбавлення волі.

За незаконний збут наркотичних речовин за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від шести до десяти років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews