У Рівному літературний арт-семінар «Куст» зібрав досвідчених лекторів та юних письменників (Відео)

15.08.2019 12:13   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

Арт-семінар відбувається на Рівненщині вже вчетверте та щоразу набирає все більшого розмаху. Цьогоріч "Куст" зібрав творчі делегації з Івано-Франківської, Львівської, Харківської, Одеської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей. 

«Куст» - це 5-денна літературна школа, учасники якої зможуть удосконалити свою майстерність. А допомагатимуть їм у цьому відомі лектори – Олександр Косенко, Євген Баран, Анатолій Кичинський, Василь Кузан, Сергій Лазо, Анна Багряна, Ольга Ласнюк, Сергій Пантюк, Тата Рівна, та Марія Дума.

«Семінар створить унікальні умови для отримання знань про сучасний літературний процес безпосередньо від його творців. Групу лекторів формують відомі у мистецьких колах автори прози, поезії, драматургічних та пісенних творів, перекладачі та літературні критики», - зазначає заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

 

Цього разу бажаючих взяти участь у семінарі було так багато, що прийняти всіх організатори не мали можливості, відтак з поданих заявок обирали кращих з кращих. Втім, для зручності розділили учасників на дві групи.

Детальніше - у сюжеті ТРК РИТМ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv