Для рівненських спортсменів придбали автобус

23.08.2019 06:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Його закупили зовсім нещодавно за кошти обласного бюджету.

Як розповідає заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Корнійчук, автопарк школи давно потребував оновлення. Адже на балансі закладу перебував достатньо зношений автобус.

«Завдяки спільній роботі обласної адміністрації та депутатів обласної ради вдалося виділити кошти в сумі понад один мільйон гривень для оновлення автопарку. Тепер 150 вихованців школи комфортно добиратимуться на змагання. Окрім того, з початку року фінансову підтримку у сумі 1,2 мільйони гривень з обласного бюджету спрямували на ремонт комунальних спортивних споруд. Таким чином, ми намагаємося поліпшити умови тренувань для наших спортсменів, які показують високий рівень на міжнародних аренах», - зазначив Олександр Корнійчук.

В свою чергу директор школи Леонід Камлочук з вдячністю відгукується про прийняття такого рішення, адже щільність виїздів спортсменів дуже висока:

«Наші вихованці приблизно один раз на тиждень виїжджають на змагання та навчально-тренувальні збори. Окрім того, на кожен захід спортсмени везуть із собою інвентар. Веслувальники – човни, стрілки – зброю, баскетболісти – м’ячі тощо. Тому школі вкрай необхідний був транспорт. Адже на ньому будуть їздити спортсмени та транспортуватимуть інвентар».

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews