В Олександрії під час пожежі загинув чоловік

25.08.2019 11:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

23 серпня о 22:29 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Рівненський район, село Олександрія, вулиця Свято Преображенська.

До місця виклику було направлено чергові відділення рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС області.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла на горищі дерев‘яного житлового будинку розміром 15х7 м. На ліквідацію негайно було подано вогнегасячі засоби. О 23:10 пожежу будо локалізовано, а о 23:45 повністю ліквідовано. На місці пожежі було виявлено мертве тіло чоловіка 1973 року народження. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття житлового будинку.

До ліквідації було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та дев‘ять чоловік особового складу рятувальників. Причини пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини