Більше 200 рівненських співробітників Служби порятунку виявили бажання взяти житло у лізинг

26.08.2019 07:13   Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини
Опубліковано : Вікторія Синиця

Майже 70 рятувальників вже отримали від Державної іпотечної установи документи на власні квартири. 

З початку 2019 року Кабінет Міністрів України схвалив програму надання житла працівникам системи Міністерства внутрішніх справ – рятувальникам та поліцейським – на умовах фінансового лізингу.

Тобто, співробітники Служби порятунку відтепер мають можливість отримати власну квартиру на пільгових умовах, або компенсувати грошові витрати за наймане житло.

Це унікальна можливість, якою вже почали користуватись рятувальники Головного управління ДСНС України у Рівненській області. 207 працівників ДСНС області виявили бажання брати житло у лізинг, з них 150 співробітників подали заяви на придбання житла до державної іпотечної установи, а 68 рятувальників вже придбали омріяне житло.

Йде підготовка щодо оформлення належним чином документів решти співробітників. Отже, користуючись системою лізингу з упевненістю можна дивитись у майбутнє та мати гарантії, що держава дбає про рятувальників. Самостійно маючи можливість обрати своє житло, тим самим зробити внесок не лише у своє життя, а й у добробут та благополуччя своєї родини.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини