Рівненські поліцейські взяли участь в антитерористичних навчаннях

Сто тридцять п’ять поліцейських, в тому числі і бійці спецпідрозділу КОРД, упродовж 27-29 серпня відпрацьовували оперативне реагування і тактику дій у разі терористичної загрози та надзвичайних ситуацій.

Тактико-спеціальні антитерористичні навчання у Рівненському районі проводила Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Рівненській області. Участь у них взяли також не лише підрозділи СБУ України, а й військовослужбовці Нацгвардії, Збройних Сил, прикордонники, рятувальники та представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Аналогічні спільні навчання на території Рівненської області уже проводилися минулого року у Сарнах. Головна їх мета — підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження можливих терористичних та диверсійних загроз на об’єктах підвищеної небезпеки регіону. Учасники поетапно відпрацювали алгоритм спільних дій з виявлення та знешкодження умовної терористичної диверсійної групи, а також локалізації можливих наслідків її діяльності.

За результатами відпрацювань усі учасники показали належний рівень підготовки та координації дій.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області