Бізнесменів Рівненщини запрошують до розробки Стратегії області до 2027 року

03.09.2019 12:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Так, 4 вересня, відбудеться зустріч підприємців з представниками влади, науковцями та громадськістю. На ній бізнесменам презентують інструменти підтримки їхньої справи. Також учасники обговорять пріоритетні цілі смарт-спеціалізації регіональної стратегії.

Нагадаємо, цього року в області розпочалася робота над програмним документом розвитку Рівненщини до 2027 року. Стратегія має стати основою для створення комплексної бази стратегічного планування, з урахуванням регіонального потенціалу смарт-спеціалізації, що в подальшому дасть можливість розширити інструменти підтримки бізнесу, який має інноваційний та експортний потенціал. Такі інструменти вже багато років ефективно діють у країнах Європейського Союзу.

Смарт-спеціалізація передбачає виявлення та підтримку з боку як держави, так і Європейського Союзу розвитку видів економічної діяльності, які становлять спеціалізацію регіону, є інноваційними, пріоритетними для регіону і мають перспективи розвитку на довгостроковий період.
Відповідно до методичного підходу, який було розроблено та апробовано Європейською комісією, попередньо виявлено сектори економіки, які можуть бути включені до галузей, що становитимуть основу смарт-спеціалізації Рівненської області.

Захід відбудеться за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти, 1 каб.201 (приміщення облдержадміністрації)

Початок об 11 годині.

За підсумками засідання буде попередньо визначено види економічної діяльності, які у період 2021-2027 років зможуть отримувати державну/грантову підтримку для розвитку бізнесу.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews