У Розвазькій сільській раді відбувся виїзний прийом громадян

08.09.2019 17:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

В рамках роботи громадської приймальні головний спеціаліст відділу з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Онофрійчук О.С. та приватний нотаріус Острозького міського нотаріального округу Конащук Л.М. надавали правову допомогу жителям села Розваж Острозького району.

Більшість питань, з якими зверталися громадяни, стосувалися спадкового права. До прикладу, щодо можливості складення заповіту на земельну частку (пай), скасування раніше посвідченого заповіту, спадкування частки в спільному майні подружжя. Особам, які зверталися, надано роз’яснення згідно чинного законодавства.

Також, під час консультацій громадян проінформували про загальнонаціональний правопросвітницький проект #ЯМАЮПРАВО». Розповіли про права та механізми їх захисту, розповсюдили серед населення інформаційні буклети та видання Міністерства юстиції України.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: