«Коли ми їхали до вас з аеропорту, не було зв'язку», – Володимир Зеленський у Рівному (Відео)

10.09.2019 13:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Сьогодні, 10 вересня, з робочим візитом Президент України перебуває на Рівненщині і в Острозькій академії. Під час візиту Гарант держави представив нового очільника Рівненської ОДА.

Президент, розповів, що у нього хороший настрій та відстунє бажання когось виганяти:

«Настрій тут, я зараз буду представляти нашого нового голову облдержадміністрації, тут настрій такий - не хочеться нікого виганяти», - а також додав про погану мережу на Рівненщині: «Коли ми їхали до вас з аеропорту, не було зв'язку, зовсім. Стало спокійніше, але треба було вирішувати питання. Про Інтернет зовсім мовчу. З в'язок з'явився тут і Інтернет і 3G».

Володимир Зеленський звернувся до Віталія Коваля з проханням вирішити це питання:

«Я реально проблему відразу побачив - зв'язок і Інтернет у сучасному світі повинен бути у кожному куточку України. Віталій, дуже вас прошу, почніть будь ласка з цього».

Окрім того, Зеленський звернувся до нового очільника:

«Я хочу, щоб ви спілкувалися з людьми, з молоддю. Я кажу кожному новому голові обласної адміністрації: якщо ми будемо чути сигнали від людей, будемо реагувати. Тому — це не посада, це можливість зробити щось для України. Зараз ми говоримо саме про Рівненську область. А посада як дається, так і забирається. Сьогодні ми вам її даємо, вітаю».

Нагадаємо, що раніше уряд погодив кандидатуру Віталія Коваля на посаду Рівненської ОДА. Віталій Коваль директор ТзОВ «ВВВ монтаж» – приватна українська компанія, що займається будівництвом доріг та постачанням сировини для їх будівництва.Також Коваль є президентом Федерації греко-римської боротьби.

За матеріалами ТРК РИТМ

Відео: Телеканал UA: Рівне 

Відео: НАШ.МАКСІ-ТВ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews