Юний рівнянин загинув під колесами авто

Сталася смертельна ДТП 23 вересня. Травми 14-річного потерпілого виявилися несумісними з життям.

Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора, 23 вересня, близько 21 години.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 35-річний житель села Голишів, керуючи автомобілем «ВАЗ-2108» на вулиці Центральна у селі Застав’я, допустив наїзд на 14-річного місцевого жителя, який рухався проїзною частиною. Травми, отримані потерпілим, виявилися несумісні з життям — хлопець помер.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Кермувальника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

Водій відмовився від проходження медичного освідування на стан сп’яніння, однак зі слів свідків, за зовнішніми ознаками він був нетверезий.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області