У Рівному назвали сім кращих відеоматеріалів телепроекту «Громада мрії» (Фото)

25.09.2019 19:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування у ході семінару «Центри дозвілля ОТГ» підвели підсумок телепроекту «Громада мрії». Загалом на конкурс було подано 63 різножанрові відеоматеріали від 10 об’єднаних громад та двох телеканалів.

За рішенням журі, яке очолив продюсер Рівненського Міжнародного кінофестивалю «Місто мрії» Олександр Гладунов, у фінальну номінацію увійшли сім стрічок: «Вулицями громади» (Демидівська ОТГ), «Клесівська ОТГ: реформа в дії» (Наталія Демедюк, ТРК «Ритм»), «Відкривай Радивилів» (команда «Радодрайв» Радивилівського НВК, Радивилівська ОТГ), «Липа» (Мирогощанська ОТГ), «Культура замість дороги» (із циклу сюжетів та програм про децентралізацію Ірини Ничипорук, «Рівне 1»), «Місто сьогодення – Вараш» (Богдан Хлібович, голова обласної ради старшокласників «Імпульс», Вараська ОТГ), «Презентація Привільненської ОТГ» (Національний проект «Децентралізація» Програми «U-LEAD з Європою» - Привільненська ОТГ).

Нагородження переможців відбудеться під час відкриття Рівненського Міжнародного кінофестивалю «Місто мрії».
Окрасою заходу став перегляд короткометражних комедій режисерів з Києва «Київський торт» та зустріч з продюсером та актором Олегом Артамоновим, режисерами Сергієм Темиренком і Ярославою Кузьменко.

Поєднання завзяття від громад та професіоналізму київських метрів має надихнути представників місцевого самоврядування на нові цікаві проекти та звершення.

А своїм баченням того, якими мають і можуть бути сучасні центри дозвілля громад і як вони можуть заробляти, поділився відомий рівненський культуролог та організатор вітчизняних й міжнародних фестивалів Микола Федоришин.

Захід організовано за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

За матеріалами прес-служби Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

 
null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews