Сучасний зернопереробний комплекс запустило ТОВ «Захід Агропром» на Рівненщині

27.09.2019 10:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській області запрацював сучасний елеватор потужністю 30 тисяч тонн.

Підприємство за шість років інвестувало в область 154 мільйони гривень. За ці кошти кілька років тому вдалося відкрити елеватор у Березнівському районі, а віднині – ще й у Костополі. Його потужність – 30 тисяч тонн одноразового зберігання зерна.

На відкритті зерносховища побували голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль та голова облради Олександр Данильчук. Вони ознайомилися із виробництвом, що повністю автоматизоване.

Представник інвестора ТОВ «Захід Агропром» Олександр Шевцов наголосив на комфортному ведені бізнесу на Рівненщині:

«Починаючи з 2013 року, Рівненщина достатньо змінилася. Такого співробітництва бізнесу, громади та влади, що спостерігається в області зараз, важко знайти чи не в усій країні. Тут справді створений сприятливий бізнес-клімат».

Зараз компанія працює на території 22 сільських рад трьох районів – Березнівського, Костопільського та Сарненського. Орендує майже 10 тисяч гектарів землі та вирощує сільськогосподарські культури. Окрім того, на виробництві повністю налагоджений технологічний процес по очищенню, сушінню, зберіганню та відвантаженню зерна. На підприємстві працевлаштовано 135 робітників.

«Ваша компанія веде прозоро бізнес. Чесно сплачує податки, тут офіційно працюють люди, які отримують «білу» заробітну плату. Підприємство – приклад соціально відповідального бізнесу, якому з боку влади буде повне сприяння», - зазначив Віталій Коваль.

За роки своєї роботи компанія у сім разів збільшила надходження до місцевих бюджетів та стабільно сплачує орендну плату за користування землями.

І на цьому, запевнив представник інвестора, зупинятися не збираються:

«Це не перший наш інфраструктурний проект і не останній. Наші програми та бізнес-плани розраховані ще, принаймні, як мінімум на 10 років».

Тож у перспективі – подальше розширення виробничих потужностей та збільшення виробництва сільськогосподарської продукції.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews