У трьох ДТП постраждало семеро рівнян

За фактами трьох ДТП триває досудове розслідування. За попередньою інформацією всі водії були тверезі.

Учора, 29 вересня, дорожньо-транспортні пригоди за участю мотоциклів сталися у Рівненському та Костопільському районах.

Близько 12:20 водійка автомобіля «Hyundai Elantra», 50-річна жителька села Олександрія, під час виїзду із другорядної дороги на головну, проявила неуважність та допустила зіткнення із мотоциклом «Viper», під керуванням 21-річного жителя села Свяття. Від удару двоколісного відкинуло на іншу сторону дороги, де у  цей час ішли пішоходи.

Внаслідок ДТП травми різного ступеню отримали 70-ти, 54-х та 63-річні місцеві жительки.

У мотоцикліста медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій ступні, травматичний шок.

Усіх чотирьох госпіталізували до медзакладів.

Крім того, наїзд на мотоцикліста стався вчора, близько 12:20 години, у селищі Клевань.

Водій «Renault Trafic», 47-річний житель Рівного на вулиці Центральна у Клевані під час виконання маневру повороту ліворуч не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із мотоциклом «Lifan», під керуванням 22-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП травмувався водій двоколісного, у якого виявили забої руки та ноги, а також пасажирка – 21-річна жителька Луцька.

У дівчини попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Самопадіння мотоциклу у селі Данчиміст Костопільського району допустив учора близько 20 години 15-річний місцевий житель. Попередньо медики місцевої лікарні у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом основи черепа. В подальшому неповнолітнього доставили до лікарні Рівного для детального обстеження.

За фактами трьох ДТП триває досудове розслідування. За попередньою інформацією всі водії були тверезі.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області