Прикордонники Рівненщини шукають бажаючих служити за контрактом

03.10.2019 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Безробітних з Полісся запрошують в прикордонники.

 

Розраховують саме на безробітних з Полісся, адже нині військова служба за контрактом проходить за принципом територіального розподілу. Приміром, той, хто мешкає на Дубровиччині, служитиме на ділянці кордону у своєму районі.

Одним із способів інформування жителів північних районів про вступ на контракт в прикордонну службу може стати саме маршрутний транспорт. Про це домовилися із начальником управління інфраструктури ОДА Федіром Мисюрою.

«Розмістимо позаду на склі в автобусах широкомасштабне інформаційне повідомлення про службу за контрактом. Перевізники, які теж зібралися на зустрічі, погодились на співпрацю», - зазначає Федір Мисюра.

Так, інформаційні банери будуть розміщувати в автобусах, які прямують в північні райони області. Маршрутки проїжджатимуть через Прикладники на Зарічненщині, Переброди та Удрицьк у Дубровицькому, Старе Село та Березове у Рокитнівському районах.

«Останнім часом довіра до Державної прикордонного відомства з боку громадян зростає. Лише за останній рік відсоток довіри зріс на 10% і тепер становить 63%. Контракт на військову службу укладається строком на 3 роки. Зарплатня, яку отримуватимуть молодші інспектори, 11 тисяч гривень», - зазначив начальник групи з добору в Рівненські області окремого регіонального центру комплектування, майор Дмитро Муляр.

Мінімальна відпустка контрактника – від 30 днів. Запрошують на службу чоловіків віком від 18 і до 50 років, з повною загальною середньою освітою і без досвіду роботи – також.

Тих, хто бажає стати прикордонником, чекають за адресою: місто Рівне вул. Шевченка 45, кабінет №418.

Щоб дізнатися про роботу прикордонника телефонуйте за телефоном: 0963475082 або 0987847248

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews