Учні Рівненщини добиратимуться на навчання новим шкільним автобусом

03.10.2019 14:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині для опорного закладу «Жобринська ЗОШ» придбали новий шкiльний автобус.

«Автобус придбано завдяки програмі забезпечення автобусами опорних шкіл. Його вартість - майже два мільйони гривень», - пояснює в.о. голови Рівненської РДА Сергій Подолін.

Варто зазначити, що «Жобринська ЗОШ» - це перший опорний заклад в районі, до якого увійшли дві філії - в Мочулках та Руді Красній.

«Завдяки реорганізації, у Жобринську ЗОШ ще раніше було придбано комп’ютерну техніку вартістю 1 мільйон 700 тисяч гривень. Нині також триває реконструкція шкільного приміщення. Переваги створення опорних шкіл - очевидні», - розповідає начальник відділу освіти Рівненської райдержадміністрації Олександр Набочук.

За словами директора ОП «Жобринська ЗОШ» Віктора Панчелюги, школа мала в користуванні старенький шкільний автобус. Нині новим транспортом їздитимуть 40 учнів.

Як розповіли в управлінні освіти і науки Рівненської ОДА, цьогоріч для опорних шкіл області вже придали 5 автобусів, ще 7 планують закупити до кінця року.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews