На Рівненщині обговорили одного з претендентів на посаду першого заступника голови ОДА

07.10.2019 07:13   Джерело: Рівне Вечірнє
Опубліковано : Вікторія Синиця

Начальник Служби автодоріг у Рівненській області може стати першим заступником голови ОДА.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль поки працює із заступниками, які залишилися йому від попередника: Ігорем Тимошенком, Олександром Корнійчуком та Світланою Богатирчук-Кривко. Пише "Рівне Вечірнє".

Єдиний, кого пан Коваль звільнив, - Віталій Ундір, який за кілька днів до призначення нового голови ОДА вийшов у декрет, а опісля сам написав заяву на звільнення.

Віталій Ундір був першим заступником голови, тож на сьогодні ця посада вакантна, а між політиками активно обговорюється, хто її може посісти.

Одним із ймовірних кандидатів називають Петра Удовиченка, нинішнього начальника Служби автодоріг у Рівненській області.

Інформацію офіційно не підтверджено. Як зазначають у команді президента на Рівненщині, розглядають на посаду кількох кандидатів. Петро Удовиченко – найбільш несподівана кандидатура, зважаючи на те, скільки критики отримує Служба автодоріг у свою сторону.

Очолив пан Удовиченко САД на Рівненщині у 2016 році, доти керував житомирським облавтодором та Рівнеоблавтодором.

Петро Удовиченко – доволі непублічний та неохоче спілкується зі ЗМІ. Також начальник САД неодноразово ігнорував запрошення депутатів облради, які хотіли почути його виступи на засіданнях депутатських комісій та сесій.

Віталій Коваль, нагадаємо, також – дорожник. Він керував підприємством «ВВВ Монтаж». За трохи більше року «ВВВ Монтаж», хоч і зареєстроване у Києві, підписало з Службою автодоріг на Рівненщині договорів на 215 млн грн, зокрема на ремонт трас Городище-Рівне-Старокостянтинів та Прикладники-Зарічне.

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне Вечірнє