На автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» автотроща (Фото)

07.10.2019 19:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У понеділок, 7 жовтня, о 13-й годині поблизу села Здовбиця сталася масштабна автотроща. Як повідомляють у поліції, потрійна автопригода трапилась на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів».

Попередньо поліцейські групи реагування патрульної поліції встановили, що водій маршрутного таксі «БАЗ» сполученням «Рівне-Острог», 38-річний житель Острозького району, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та допустив зіткнення із мікроавтобусом «Mercedes-Benz», який за інерцією в’їхав і зачепився за вантажний автомобіль аналогічної марки, що протягнув його ще кілька десятків метрів.

У мікроавтобусі перебували двоє волонтерів, один доброволець та військовослужбовець. Внаслідок ДТП у водія виявили забої, а в одного з пасажирів – різану рану. Після надання медичної допомоги працівниками «швидкої» нікого не госпіталізовували.

Водії трьох транспортних засобів за зовнішніми ознаками були тверезі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews