Рівнян запрошують долучитися до еко-челенджу

08.10.2019 06:13   Джерело: Дитячо-юнацький ФК «Єврошпон-Смига»
Опубліковано : Вікторія Синиця

Челендж відбудеться 8-9 жовтня о 14 годині у смт Смига.

Еко-челендж «#Я_сортую,_а_ти?» спрямований на дітей та підлітків Смизької громади.

Протягом Тижня європейського кодування ФК «Єврошпон-Смига» проведе ряд інтерактивних заходів, які зацікавлять дітей до сортування сміття, як основи вирішення екологічної проблеми в громаді, що стосується кожного.

Кожен захід складатиметься з двох частин: перша половина матиме інформаційний характер, де учасникам презентують відео, що висвітлює проблему негативного впливу сміття на зміну клімату та здоров’я людини. Також діти ознайомляться з додатками Android, які навчають правильному сортуванню вторинної сировини. Друга частина заходу буде практичною, де по завершенню учасники поділяться на команди і зможуть позмагатися у конкурсі на швидкість сортування, використовуючи додатки Android для сортування сміття.

Після ознайомлення з основними принципами сортування сміття, учасники заходу матимуть змогу взяти участь в Еко-челенджі «#Я_сортую,_а_ти?», де на практиці спробують почати сортувати сміття та продемонструвати свої досягнення, висвітливши їх на сторінках у соціальних мережах. Найактивніші учасники заходів отримають сертифікати та подарунки, які виготовлені з еко-сировини.

Еко-челендж відбудеться за адресою: смт Смига, вул. Незалежності, 12а; вул. Дружби, 2. 

Долучайтеся! Настав час сортувати!
#meetandcode
#codeEU
#SAP4Good
#ГУРТзаряджає
#ФК_Єврошпон_Смига

За матеріалами Дитячо-юнацького ФК «Єврошпон-Смига»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дитячо-юнацький ФК «Єврошпон-Смига»