Представники Корпусу Миру побували на Гощанщині

08.10.2019 08:13   Джерело: Район Гоща
Опубліковано : Вікторія Синиця

Керівник Корпусу Миру в Україні Michael Ketover зазначив, що співпраця волонтера Colton Esplin та Гощанської селищної ради є однією із найуспішніших.

У Гощу з робочим візитом приїхали представники Корпусу Миру.

Про це йдеться на сторінці Гощанської селищної ради у мережі Facebook.

Представники Корпусу Миру в Україні та Східній Європі Michael Ketover та David K. Reside приїхали до Гощі, щоб оцінити роботу волонтера Корпусу Миру та партнера селищної ради Colton Esplin, дізнатись більше про реалізацію проєкту «Фінансова грамотність».

Colton Esplin та його українська колега Анастасія Шухляк розповіли про курс «Фінансова грамотність», який викладався для дорослих, а тепер презентований й для учнів Гощанської гімназії та Гощанської загальноосвітньої школи, поділилися досвідом співпраці селищної ради та Корпусу Миру (процес написання проєктів, взаємодія «волонтер+український партнер»), а також планами майбутніх проєктів.

Керівник Корпусу Миру в Україні Michael Ketover зазначив, що співпраця волонтера Colton Esplin та Гощанської селищної ради є однією із найуспішніших. Вивчення саме нашої взаємодії є важливою для того, аби надалі бути прикладом для інших волонтерів.

Згодом Володимир Коташевський провів екскурсію для гостей Гощанським парком, а Сергій Торуля ознайомив із роботою ковалів у Гощі.

За матеріалами Гощанської селищної ради 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Гоща