Під час обласного конкурсу на Рівненщині обрали перевізників

08.10.2019 23:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Перевізників, які возитимуть пасажирів на 23 приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутах, обрали під час обласного конкурсу із перевезення пасажирів.

Переможців-підприємців відібрала комісія, до складу якої увійшли представники Рівнеавтотранссервісу, Укртрансбезпеки, патрульної поліції, сервісного центру МВС, фіскальної служби, громадських організацій.

Комісія визначала переможців шляхом нарахування балів за умови перевезення.

Зокрема, враховувався стан транспортного господарства – кількість автобусів, водіїв, медиків та механіків. Також вивчалася документація, зокрема, відповідність ліцензійним умовам, технічного стану транспорту тощо.

За словами начальника управління транспорту та інфраструктури Рівненської ОДА Федора Мисюри, не останню роль при визначенні перевізників відіграє «транспортна історія» власників автобусів і відсутність заборгованості перед своїми працівниками. Окремо голова конкурсної комісії наголосив, що до усіх власників транспорту висуваються однакові вимоги щодо перевезення.

В цілому ж на конкурс подали заявки 26 претендентів на 34 об’єкти конкурсу.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews