Рівне: дві ДТП - троє травмованих (Фото)

10.10.2019 00:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У середу, дев’ятого жовтня, у Рівному сталися дві ДТП.

Близько опівдня на перехресті вулиць Дарвіна-Осипова водій «Renault Kangoo», 70-річний рівнянин, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із автомобілем «Mitsubishi Pajero» під керуванням 37-річного жителя обласного центру. Від удару позашляховик перекинувся.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

Внаслідок ДТП водій «Mitsubishi» отримав тілесні ушкодження у виді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. У пасажира фургона, 61-річного рівнянина, медики діагностували забої руки. Після надання медичної допомоги обох відпустили.

Близько 17 години дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиць Олени Теліги-Дубенська. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Renault Megane», 33-річна жителька обласного центру, не надала перевагу в русі та допустила зіткнення із мотоциклом під керуванням 78-річного рівнянина.

За попереднім оглядом у мотоцикліста медики діагностували перелом ноги, забої тіла, голови та перелом тазу під питанням. Нині його ще оглядають у лікарні.

За зовнішніми ознаками водії усіх транспортних засобів тверезі.

За обома фактами ДТП проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews