Особу, яка кинула гранату в будинок депутата у Рівному, розшукує поліція (Фото)

11.10.2019 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У четвер, десятого жовтня, близько 14:00 надійшло повідомлення 45-річного рівнянина, що його дружина виявила пошкодженою покрівлю будинку на вулиці Костромська обласного центру. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції разом із керівництвом, працівники вибухотехнічного відділу та кінологи ГУНП. 

Як пояснив господар поліцейським, що близько третьої ночі він почув підозрілий звук, утім цьому не надав значення, адже вирішив, що то могла бути петарда. 

В ході огляду спеціалісти-вибухотехніки встановили, що на даху будинку депутата міської ради вибухнула граната «РГД 5». Внаслідок вибуху пошкоджено металеву покрівлю даху. 

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews