На Рівненщині за «тіньову» АЗС порушникам присудили по 17 тисяч гривень штрафу

12.10.2019 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

За незаконну діяльність «тіньових» АЗС на території Рівненщини правопорушникам присудили по 17 тисяч гривень штрафу. 

Суд виніс рішення за трьома протоколами, які склали поліцейські щодо порушення порядку провадження господарської діяльності. Осіб, які займалися нелегальним збутом нафтопродуктів  суд притягнув до адміністративної відповідальності та зобов’язав сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень кожному. 

Наразі продовжує свою роботу створена у ГУНП в Рівненській області мобільна група, яка щоденно здійснює виїзди до населених пунктів області з метою виявлення та припинення фактів незаконної торгівлі паливно-мастильними матеріалами.  

За результатами проведених заходів і перевірок поліцейські із початку вересня склали 27 адміністративних протоколів, три із яких складено сьогодні, 11 жовтня. За п’ятьма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування. 

Слід зауважити, що значна частина суб’єктів «нелегального» господарювання, після здійснення роз’яснювальної та профілактичної роботи, спрямованої за запобігання порушенням вимог чинного законодавства, прийняли рішення про припинення діяльності. Зокрема, власниками самостійно демонтовано уже 15 таких об’єктів. 

Загалом на території Рівненської області припинено діяльність 136 нелегальних об’єктів із збуту нафтопродуктів.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews