У Рівненській юстиції обговорили проблемні питання

14.10.2019 08:13   Джерело: rivnejust.gov.ua
Опубліковано : Вікторія Синиця

Результатом засідання стало рішення активізувати роботу в частині виконання виконавчих документів про стягнення єдиного соціального внеску.

В Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області відбулося засідання круглого столу за участю представників юстиції, Головного управління ДПС та Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області.

На робочому засіданні обговорено шляхи вирішення проблемних питань, що виникають у процесі примусового виконання відділами державної виконавчої служби Рівненської юстиції виконавчих документів про стягнення єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Належне та своєчасне виконання виконавчих документів зазначеної категорії впливає на наповнення Державного бюджету України.

За результатами проведеного засідання, з метою впровадження дієвих заходів, спрямованих на взаємодію між органами Державної фіскальної служби та органами Державної виконавчої служби, вирішено активізувати роботу в частині виконання виконавчих документів про стягнення єдиного соціального внеску.

Також, з метою забезпечення реального виконання рішень в інтересах держави, що перебувають на примусовому виконанні в органах державної виконавчої служби, вирішено провести взаємозвірки з відділами державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnejust.gov.ua