Корецьким школярам презентували нову освітню програму

16.10.2019 19:13   Джерело: Район Корець
Опубліковано : Вікторія Синиця

З курсу «Основи сім’ї» учні дізнаються про необхідні передумови міцної сім’ї.

15 жовтня 2019 року до Корця завітав Адріан Буковинський – автор освітньої програми з курсу «ОСНОВИ СІМ’Ї», експерт з питань сімейної політики та сімейних відносин, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я».

Зустріч відбулась з ініціативи Орини Витовщик – викладачки ВПУ-24 та за сприяння міської голови Людмили Дмитрук і керівниці районного відділу освіти Оксани Форсюк.

Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

Пан Адріан презентував програму курсу «Основи сім’ї» для учнів 10-11 класів, вчителів навчальних закладів та методистів Корецького районного відділу освіти.

З цього курсу учні довідаються про сутність та про необхідні передумови міцної сім’ї, про те, як встановити та підтримувати позитивну атмосферу взаємин, а головне, як зберегти й примножити любов – найчарівніше почуття, що лежить в основі сімейних стосунків.

Завідувачка Корецького районного методичного кабінету Радковська Т. В. та методист Літвинчук О. С. посприяли, щоб забезпечити підручниками з даного курсу загальноосвітні заклади району.

 

 
За матеріалами прес-служби Корецької міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Корець