Рівненські посадовці привітали працівників харчової промисловості

19.10.2019 08:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

День працівників харчової промисловості відзначається із 1995 року щорічно у третю неділю жовтня.

Цього року в Україні цей день відзначають жовтня. Напередодні свята голова ОДА Віталій Коваль та голова облради Олександр Данильчук відвідали ПАТ «Дубномолоко» (ТМ «КОМО») та форум «Майбутнє сімейних молочних ферм в Україні».

Посадовці привітали підприємців напередодні свята та підкреслили, що представники бізнесу завжди можуть розраховувати на підтримку обласної влади.

«Моя позиція – влада, як мінімум, повинна не заважати бізнесу розвиватися. Як максимум - допомагати йому в цьому. Раціональні рішення, свіжі ідеї, щодо яких потрібне сприяння області, завжди будуть підтримані», - підкреслив Віталій Коваль.

Він також нагадав, що сьогодні в Рівненській ОДА є 71 одна регіональна програма, з яких реально діють в рази менше.

«Ми закриємо ті програми підтримки, які існують тільки на папері, і створюватимемо нові. Зокрема, області точно потрібна програма підтримки сімейних молочних ферм. Ми консолідуватимемо професіоналів кожної галузі та допомагатимемо їм розвиватися», - наголосив Віталій Коваль.

За матеріалами РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews