У Рівному відбувся семінар для нотаріусів

20.10.2019 07:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Семінар було проведено для нотаріусів, консультантів державних нотаріальних контор, державних нотаріальних архівів та помічників приватних нотаріусів.

18 жовтня Головним територіальним управлінням юстиції у Рівненській області спільно з Інститутом права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України проведено семінар для нотаріусів, консультантів державних нотаріальних контор, державних нотаріальних архівів та помічників приватних нотаріусів.

Семінар проведено за участі головного спеціаліста відділу контролю у сфері нотаріату Управління з питань нотаріату Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України - Бурдальової Інни та начальника відділу - державного реєстратора з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації - Желінського Віталія.

На семінарі розглянуті питання, що стосуються Правил ведення нотаріального діловодства і їх застосування в нотаріальній практиці та нотаріуса як державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: