Сарненським рятувальникам подарували квадрокоптер

Квадрокоптер використовуватиметься для моніторингу пожеж у природних екосистемах як самої Сарненщини так і північних районів.

22 жовтня Сарненська міська голова Світлана Усик урочисто вручила особовому складу рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни квадрокоптер DJI Mavic 2 Zoom.

Квадрокоптер був придбаний для службових потреб рятувальників за кошти Сарненської міської ради.

Квадрокоптер використовуватиметься для моніторингу пожеж у природних екосистемах як самої Сарненщини так і північних районів, де є значні поклади торфу та великі лісові угіддя.

За допомогою квадрокоптера з висоти пташиного польоту можна буде оперативно виявити осередок горіння і у максимально стислі терміни його ліквідувати або ж якщо площа пожежі набиратиме обертів, знати скільки і яких сили та засобів потрібно залучити для її ліквідації.

Дане придбання відбулося за активної співпраці та підтримки рятувальників Сарненщини місцевою владою.

У свою чергу голова Сарненської міської ради Світлана Усик наголосила на подальшій плідній співпраці з рятувальниками району, які подякували за високу довіру і пообіцяли з максимальною віддачею виконувати покладені на них службові обов'язки щодо захисту населення і територій району від різних надзвичайних подій.

60.JPG 61.JPG

62.JPG 63.JPG

64.JPG 65.JPG

66.JPG 67.JPG

68.JPG 69.JPG

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області