У Рівному підстрелили чоловіка

Після проведеного оперативного втручання життю потерпілого нічого не загрожує.

До поліції 23 жовтня близько 17 години повідомили медики «швидкої», що до лікарні доставили чоловіка із вогнепальним пораненням черевної порожнини.

Попередньо встановлено, що у дворі багатоповерхівок на вулиці Михайла Грушевського обласного центру виник конфлікт між чоловіками, в ході якого один із них вистрілив у іншого з невстановленої поки зброї.

Потерпілого із вогнепальним пораненням доставили до лікарні. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

За наданим орієнтуванням екіпаж патрульної поліції затримав чоловіка, який сідав у автомобіль служби таксі. Ним виявився 19-річний мешканець Костополя, у якого виявили і вилучили пістолет «Форт-12» із набоями. 

Наразі з молодиком спілкуються правоохоронці та встановлюють його причетність до вчиненого кримінального правопорушення. 

Працівники слідчо-оперативної групи Рівненського відділу та обласного управління поліції встановлюють усі обставини події.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області